Servicedienst

Servicedienst

Wortmann Milieutechniek staat in heel Nederland voor u klaar. Onze 24/7 servicedienst is ingericht om ieder merk en ieder type perscontainer te onderhouden. Bovendien is elke storing snel en vakkundig verholpen door onze rijk uitgeruste servicebussen. Jaarlijks onderhoud vermindert de kans op onverwachte storingen en reparaties, verlengt de levensduur en geeft u inzicht in de staat van uw machine. Bovendien voeren wij de jaarlijks verplichte NEN-3140 keuring uit, zodat uw machine aan de voorwaarden van de Arbo-wetgeving voldoet.

 

Stuur Bart een bericht!

Grote reparaties en revisies

Grote reparaties, volledige revisies en complete aanpassingen worden uitgevoerd in onze werkplaats te Emmen. Met 30 jaar knowhow van ieder merk en ieder type machine, voorzien we oude machines van een tweede leven. Met kennis van metaalbewerking, hydrauliek- en besturingstechniek, worden oude machines gemodificeerd en volledig gereviseerd, zodat de levensduur met jaren wordt verlengd.

 

Beheer uw machinepark

Online uw machine(s) beheren? Het kan! Log in via de online klantenportal en heb in één overzicht al uw machines inzichtelijk. Alle werkbonnen, certificaten, inspecties en facturen zijn te raadplegen en te downloaden. Ook offertes, orderbevestigingen en huurcontracten kunt u online inzien.

Dit maakt mij nieuwsgierig

Voor iedere vraag een oplossing, we denken graag met u mee!

Direct contact

Neem contact op met Bart

Servicecoördinator